حزام الاسد: شهر تعز را باید آزاد شده تلقی کنیم برتری دموکرات‌ها با ۱۱ کرسی بیشتر در مجلس نمایندگان آمریکا طبق نظرسنجی سی‌بی‌اس حزب الله لبنان: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است نامزدی کندی برای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ هکری که در سرقت اطلاعات اف‌بی‌آی دست داشت، در اردن دستگیر شد غریب‌آبادی: نظرات آمریکا درباره طرح هفت‌روزه ایران در حال بررسی است اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود!

کمک نظامی ۳.۵ میلیارد دلاری آمریکا به رژیم صهیونیستی

کمک نظامی ۳.۵ میلیارد دلاری آمریکا به رژیم صهیونیستی شبکه خبری سی ان ان گزارش داد که آمریکا ۳.۵ میلیارد دلار برای خرید سلاح و تجهیزات نظامی در اختیار رژیم صهیونیستی قرار خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۲ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 10
کد خبر: ۲۵۳۹۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، سی ان ان به نقل از مقامات آگاه گزارش داد که این تسلیحات و تجهیزات نظامی فورا در اختیار رژیم صهیونیستی قرار نخواهد گرفت بلکه طی سال‌های آینده این رژیم این تسلیحات را دریافت خواهد کرد.

 

این گزارش می‌افزاید که این پول بخشی از یک لایحه هزینه‌ای ۱۴.۱ میلیارد دلاری است که در ماه آوریل توسط کنگره تصویب شد است.

 

سی ان ان افزوده است: این بودجه اساساً پولی است که (رژیم) اسرائیل می‌تواند برای خرید سیستم‌های تسلیحاتی پیشرفته و سایر تجهیزات از ایالات متحده از طریق برنامه تأمین مالی نظامی خارجی استفاده کند.

 

این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که تنش‌ها در منطقه بالا گرفته و رژیم صهیونیستی برای حمله تلافی جویانه احتمالی ایران آماده می‌شود.

 

اضطراب و آشفتگی روانی رژیم اسرائیل از پاسخ حتمی ایران به ترور شهید «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس و واکنش مقاومت اسلامی لبنان به ترور شهید «فواد شکر» فرمانده ارشد خود روز به روز افزایش می‌یابد.

 

رادیو رژیم صهیونیستی اعتراف کرده است که بعد از ترور شهید هنیه نوعی انتظار همراه با ترس و وحشت صهیونیست‌ها را در برگرفته و آنها هر لحظه منتظر پاسخ به این عملیات ترور هستند.

 

بر اساس این گزارش، سرویس‌های اطلاعات رژیم صهیونیستی هم تلاش می‌کنند تا با کمک متحدان خود نوع، هدف و زمان انجام حمله را به دست آورند./ ایرنا

ارسال نظر
captcha