معاون وزیر خارجه روسیه: هیچ بی‌اعتمادی بین تهران و مسکو وجود ندارد ترامپ نامزدی در انتخابات ۲۰۲۸ به‌عنوان معاون رئیس‌جمهوری را رد کرد ممانعت اسرائیل از سفر هیأت جنبش فتح به مصر وزیر خارجه کره شمالی با پوتین دیدار کرد ابوالغیط خبر داد: توافق اتمی جدید آمریکا و اسرائیل افشای دستبرد آمریکا در پرونده ترور شیرین ابو عاقله نعیم قاسم: حزب‌الله محکم و پابرجاست/حمله به منزل نتانیاهو دستاورد اطلاعاتی بود/امام خامنه‌ای حمایت تمام عیاری به عمل آوردند سناتور جمهوری‌خواه: حمله زمینی آمریکا به ونزوئلا بسیار محتمل است ترامپ: بحران افغانستان و پاکستان را خیلی سریع حل خواهم کرد ارتش اسرائیل مدعی ترور علی الموسوی یکی از فرماندهان حزب‌الله شد گفت‌وگوی فیدان و رئیس الحشد الشعبی عراق ۴ کشته و ۲۰ زخمی بر اثر انفجار مخازن سوخت در بصره الجولانی به ریاض می‌رود کشته شدن ۲۵ تروریست در مرز با افغانستان روسیه موشک استثنایی قاره پیمای جهان را آزمایش کرد

کمک نظامی ۳.۵ میلیارد دلاری آمریکا به رژیم صهیونیستی

شبکه خبری سی ان ان گزارش داد که آمریکا ۳.۵ میلیارد دلار برای خرید سلاح و تجهیزات نظامی در اختیار رژیم صهیونیستی قرار خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۲ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 10
کد خبر: ۲۵۳۹۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، سی ان ان به نقل از مقامات آگاه گزارش داد که این تسلیحات و تجهیزات نظامی فورا در اختیار رژیم صهیونیستی قرار نخواهد گرفت بلکه طی سال‌های آینده این رژیم این تسلیحات را دریافت خواهد کرد.

 

این گزارش می‌افزاید که این پول بخشی از یک لایحه هزینه‌ای ۱۴.۱ میلیارد دلاری است که در ماه آوریل توسط کنگره تصویب شد است.

 

سی ان ان افزوده است: این بودجه اساساً پولی است که (رژیم) اسرائیل می‌تواند برای خرید سیستم‌های تسلیحاتی پیشرفته و سایر تجهیزات از ایالات متحده از طریق برنامه تأمین مالی نظامی خارجی استفاده کند.

 

این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که تنش‌ها در منطقه بالا گرفته و رژیم صهیونیستی برای حمله تلافی جویانه احتمالی ایران آماده می‌شود.

 

اضطراب و آشفتگی روانی رژیم اسرائیل از پاسخ حتمی ایران به ترور شهید «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس و واکنش مقاومت اسلامی لبنان به ترور شهید «فواد شکر» فرمانده ارشد خود روز به روز افزایش می‌یابد.

 

رادیو رژیم صهیونیستی اعتراف کرده است که بعد از ترور شهید هنیه نوعی انتظار همراه با ترس و وحشت صهیونیست‌ها را در برگرفته و آنها هر لحظه منتظر پاسخ به این عملیات ترور هستند.

 

بر اساس این گزارش، سرویس‌های اطلاعات رژیم صهیونیستی هم تلاش می‌کنند تا با کمک متحدان خود نوع، هدف و زمان انجام حمله را به دست آورند./ ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار